22/1/16

‪To #‎PatrasPride‬ είναι γεγονός!

Η χαρά μας είναι απέραντη και ο ενθουσιασμός μας πραγματικά αστείρευτος. Καθώς η είδηση ότι η Πάτρα θα διοργανώσει για πρώτη φορά φέτος το δικό της φεστιβάλ υπερηφάνειας μεταδίδεται από στόμα σε στόμα, ο νους μας ήδη τρέχει στο ταξίδι μέχρι την μεγάλη αυτή πόλη της Αχαΐας, στα σημεία συνάντησης, στα πανό και τα συνθήματα που πρέπει να προετοιμάσουμε, στα χαμόγελα και στην υπερηφάνεια που θα νιώσουμε, διεκδικώντας την ορατότητα σε ακόμα μία επαρχιακή πόλη της χώρας μας.

Η σημασία αυτής της πρωτοβουλίας δεν δύναται να συμπεριληφθεί σε λίγες λέξεις...η υπερηφάνεια μας φουσκώνει και διαδίδεται σιγά σιγά σε όλους τους δρόμους και σε όλα τα σημεία της Ελλάδας. Η Πάτρα θα βάλει τα καλά της και θα φιλοξενήσει τις πολύχρωμες παρουσίες μας, δείχνοντας στον κόσμο την αποδοχή της στα παιδιά της, στους πολίτες της, στη διαφορετικότητά τους, στην ελεύθερη lgbtqi προσωπικότητά τους.


Μπράβο στην Πάτρα!! Στις 18 Ιουνίου θα είμαστε όλοι εκεί!!!

Μείνετε συνεχώς ενημερωμένοι από την σελίδα των διοργανωτών στο facebook.

 Το πρώτο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας για την απελευθέρωση του φύλου και της σεξουαλικότητας, ενάντια στη καταπίεση και τις διακρίσεις, lgbtqi+ Patras Pride θα διεξαχθεί στις 18 Ιουνίου 2016!
Να είστε όλοι εκεί για να διεκδικήσουμε μαζι το δημόσιο χώρο και λόγο, την ελεύθερη έκφραση, να υφάνουμε με το νημα της υπερηφάνειας τη σημαία που η κλειστή κοινωνία της Πάτρας αρνείται να υψώσει!
Μέχρι τότε, stay tuned για μια σειρά δράσεων, πάρτυ, και ενημερωτικών εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν κυρίως στην πόλη της Πάτρας.
Επικοινωνία:pridepatras@gmail.com‪#‎PatrasPride‬
Be there!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου