24/7/14

Είστε για ένα beach party;

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος η αγαπημένη μας Colour Youth διοργανώνει beach party προκειμένου να σημάνει την έναρξη των διακοπών και την παύση των ακτιβιστικών δραστηριοτήτων μέχρι το φθινόπωρο. Μας προσκαλεί λοιπόν, στην παραλία "Μπάτη", για να βραχούμε, να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε και να πάρουμε μία τελευταία γεύση του πολύχρωμου LGBTQI κεφιού για το καλοκαίρι, μέχρι να ανταμώσουμε πάλι τον Σεπτέμβρη.
Πολύχρωμα κορίτσια, αγόρια, αγορίτσια, ρευστά genders και γατιά, 
Ο Ιούλιος τελειώνει, το καλοκαίρι για πολλούς μας δεν λέει ν αρχίσει, η Αθήνα καίει, ο ήλιος καίει, για μας τους gay(!), κι επειδή δεν την παλεύουμε άλλο, παίρνουμε τα μπογαλάκια μας, τις μπύρες μας, τις μουσικές μας και πάμε παραλία. Να τα πιούμε, να χαρούμε, να βραχούμε, ν’ αγαπηθούμε και να (προσπαθήσουμε να) ξεχάσουμε πως είμαστε ακόμη στην Αθήνα. 
Φέρτε τα μαγιό σας (ή μην τα φέρετε), φέρτε και το κέφι σας, τους φίλους σας, τα αμόρε σας, τα γατιά σας, τους συνεπιβάτες σας στο λεωφορείο και όποιον άλλον βρείτε στο δρόμο και ελάτε το Σάββατο 26 Ιουλίου, μετά τη δύση του ηλίου, στην παραλία του Μπάτη, για το τέταρτο ετήσιο beach party της Colour Youth. Και ΚΥΡΙΩΣ, φέρτε και τα αλκοόλια σας, για να μην στεγνώσουμε ποτέ. 
Μουσική θα παίζουν η DJ Roses και ο DJ Nikitas. 
(Για το δικό σας καλό, δεν συνιστούμε το μπάνιο στη συγκεκριμένη παραλία. Αποποιούμαστε κάθε ευθύνη για το τρίτο χέρι που θα φυτρώσει και τις μπλε βούλες που θα εμφανίσετε σε όλο το σώμα, αφού ούτως ή άλλως θα μπείτε!) 
Είσοδος πάντα ελεύθερη!



Facebook event: https://www.facebook.com/events/321912901307732


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου