13/7/14

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ο Ian Thorpe αποκαλύπτει την ομοφυλοφιλία του!!!

Σε συνέντευξη, που θα προβληθεί στην Αυστραλία αυτή την Κυριακή, αναμένεται ο ολυμπιονίκης Ian Thorpe να παραδεχτεί ότι είναι ομοφυλόφιλος. Αν και στο παρελθόν το έχει αρνηθεί πολλές φορές και ενώ το έχει δηλώσει και γραπτώς στην αυτοβιογραφία του ότι είναι ετεροφυλόφιλος, φαίνεται πως η θεραπεία για την χρόνια κατάθλιψη, που τον τυραννούσε, απέδωσε καρπούς και του έδωσε την ψυχική δύναμη και την αυτοπεποίθηση επιτέλους να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία του και συνεπώς, τον ίδιο του τον εαυτό.


Είναι πολύ σημαντικό άνθρωποι σαν τον Ίαν να παραδέχονται δημοσίως ότι είναι gay, διότι λειτουργεί ως θετικό πρότυπο τόσο για τον υπόλοιπο κόσμο που δεν έχει κάνει το δικό του coming out ακόμα, όσο και για αυτόν που το έχει κάνει και θέλει να αποδείξει στο οικογενειακό του και όχι μόνο περιβάλλον ότι δεν είναι μόνος, ότι δεν είναι "φρικιό" και ότι υπάρχουν και άλλοι πολλοί σαν αυτόν και μάλιστα με πολύ σημαντική θέση στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, αξιοσέβαστοι και αξιοθαύμαστοι από όλους.

Μπράβο σου Ίαν! Και μην ξεχνάς ότι το ταξίδι σου στην αποδοχή μόλις άρχισε!! Η παγκόσμια lgbtqi κοινότητα είναι στο πλευρό σου...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου