23/7/14

Άννα και Conchita μαζί!

Θυμάστε την Conchita Wurst? Όλη η Ευρώπη ζητωκραύγαζε το όνομά της, όταν στέφθηκε νικήτρια στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision (διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ) κι όμως στην Ελλάδα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δεν σταμάτησαν λεπτό να ρίχνουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο, μήπως και ανεβάσουν την τηλεθέαση στις, ούτως ή άλλως, κενού περιεχομένου εκπομπές τους. Ας θυμηθούμε λίγο καιρό πριν τι ακριβώς έδειξαν τα ελληνικά ΜΜΕ για την Conchita....






Ωστόσο, μία Ελληνίδα σταρ, όχι μόνο ενοχλήθηκε από τα τρανσφοβικά σχόλια των ΜΜΕ, αλλά τόλμησε να εκφράσει και την υποστήριξή της τόσο στην ίδια την Conchita όσο και στο δικαίωμα στην "διαφορετικότητα" εν γένει.



Ο λόγος για την πάντα ειλικρινέστατη Άννα Βίσση, η οποία δεν δίστασε ακόμα και να απαντήσει στα κακεντρεχή σχόλια των followers της στο twitter.


Μάλιστα, είναι τέτοια η εκτίμησή της για την καλλιτέχνιδα, που αποφάσισε, σύμφωνα με τον ιστότοπο ArionRadio.com, να την καλέσει ως guest star στη συναυλία που θα πραγματοποιήσει η Άννα Βίσση στη Μύκονο για τα 40 χρόνια που βρίσκεται στη μουσική βιομηχανία! "Ναι, καλά.." θα μας πείτε...."σιγά μην κάλεσε και τον Πάπα της Ρώμης!". Κι όμως, το επιβεβαίωσε η ίδια η Άννα Βίσση, ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί στη ραδιοφωνική εκπομπή "Καλοκαίρι στο Νότο"...

«H συναυλία των 40 χρόνων στη Μύκονο και το «Jackie O» θα είναι ένα πάρτι για την πορεία της στο τραγούδι, με βίντεο σε σκηνοθεσία της Christine Crokos, που θα αποτελούν αναδρομές στην καριέρα της, αλλά και καλεσμένους την Demy, τους Freaky Fortune, τον RiskyKidd και μεγάλη guest της βραδιάς την Conchita, τη νικήτρια της φετινής Eurovision».

Η Βίσση παραδέχτηκε πως η Conchita ήταν η αγαπημένη της φετινή συμμετοχή στο διαγωνισμό της Eurovision μαζί με την ελληνική. Αργότερα, την είδε στο YouΤube να τραγουδά το «Everything», ήρθε σε επικοινωνία μαζί της...




... και θεώρησε πως θα ήταν ωραίο να τραγουδήσουν μαζί επί σκηνής! Έτσι, στο «Vissi Fever», που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουλίου, θα τραγουδήσουν Άννα Βίσση και Conchita Wurst μαζί.

Μείνατε με το στόμα ανοιχτό; Δείτε τότε και το βίντεο της Conchita, πριν αποφασίσει να γίνει αυτή που είναι σήμερα, να τραγουδάει το "Eyrything" της Άννας Βίση.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου