9/6/15

Η ανάδειξη των lgbtqi θεμάτων μέσα από την 9ης Αντιρατσιστική Γιορτή!

Ένα κατατοπιστικό βίντεο για τα lgbtqi θέματα που μας απασχολούν σήμερα, όπως το σύμφωνο συμβίωσης και η παιδοθεσία, αλλά και η απαραίτητη διαφορετική οπτική που απαιτείται για να δει κανείς τα πράγματα πιο σφαιρικά επί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και να διεκδικεί μέσα από τις συνέργειες ένα καλύτερο αύριο.
«Γάμος, σύμφωνο συμβίωσης, τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια – Ταυτότητα φύλου και τρανσφοβία»

Εισηγούνται η Στέλλα Μπελιά (Οικογένειες Ουράνιο Τόξο) 05:42 , η Άννα Κουρουπού (Σύλλογος Υποστήριξης Διεμφυλικών) 13:44 και η Ιωάννα Γαϊτάνη (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ) 42:28 .
Συμμετέχουν εκπρόσωποι των οργανώσεων: Colour Youth 28:02 , Ομάδα κατά της Ομοφοβίας και της Τρανσφοβίας στην εκπαίδευση, ΟΛΚΕ 34:30 .
Συντονίζει η Κική Σταματόγιαννη (Κίνηση «Απελάστε το Ρατσισμό).
Η συζήτηση έγινε στα πλαίσια της 9ης Αντιρατσιστικής Γιορτής του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών και της Κίνησης Απελάστε το Ρατσισμό στις 30 – 31 Μάη, 2015, στη Γεωπονική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας.
Είναι μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις που βουλευτής κυβερνώντος και πλειοψηφικού κόμματος συμμετέχει σε συζήτηση για θέματα της ΛΟΑΤ (LGBTQ) κοινότητας.
Στο βίντεο αυτό βρίσκονται συγκεντρωμένα τα αιτήματα των ομάδων της LGBTQ κοινότητας στην Ελλάδα και μπορεί να αποτελέσει ένα εργαλείο πληροφόρησης για όποιον άνθρωπο εντός ή εκτός της κοινότητας δεν έχει ενημερωθεί.


Subscribe to be notified about new uploads: http://smarturl.it/EpocaLiberaSubscribe-----
Facebook: http://www.facebook.com/EpocaLiberaTwitter: http://twitter.com/EpocaLiberaWebsite: http://www.epocalibera.comYouTube: http://www.youtube.com/EpocaLiberaGoogle Plus: https://plus.google.com/+EpocaLibera
Πηγή: Epoca Libera

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου