20/4/16

Η απόλυτη ΦΡΙΚΗ!!!!

Την απόλυτη φρίκη έζησε μία τρανς γυναίκα σε φυλακές της Αυστραλίας, αποκαλύπτοντας ότι τη βίασαν πάνω από 2.000 φορές, ενώ προσπάθησε 3 φορές να αποδράσει για να γλιτώσει από την κακοποίηση.

"Μου προσέφεραν προστασία με αντάλλαγμα το σεξ. Με βίαζαν και με μαστίγωναν αλλά ήξερα ότι πρέπει να το κάνω για να επιβιώσω. Η επιβίωσή μου ήταν ουσιαστικά ευχαρίστηση για τους άλλους φυλακισμένους" δήλωσε στο news.com.au.

H Mary μίλησε και για την ταπεινωτική στιγμή που αναγκάστηκε να γδυθεί την πρώτη φορά που οδηγήθηκε στη φυλακή. Ήταν η στιγμή που όλοι οι συγκρατούμενοί της έμαθαν ότι είναι διεμφυλική.


Εξίσου ταπεινωτική και απάνθρωπη ήταν η αντιμετώπισή της από τη Διεύθυνση των φυλακών, καθώς της αρνήθηκαν τις ορμονικές θεραπείες, με αποτέλεσμα τα ανδρικά χαρακτηριστικά της να επανέλθουν,

"Είμαστε άνθρωποι και οι περισσότεροι από εμάς γεννιόμαστε έτσι και θέλουμε απλά να ζήσουμε τις ζωές μας, αλλά γελοιοποιούμαστε από την κοινωνία, επειδή έχουμε τα κότσια να είμαστε αυτοί που είμαστε!".

Και όλα αυτά σε μία χώρα που δηλώνει φιλική προς τα lgbtqi άτομα. Χμ, ίσως οι ακτιβιστές να πρέπει να δουν λίγο πιο ζεστά τα δικαιώματα των φυλακισμένων τρανς ατόμων.

Πηγή: .newsit.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου