15/4/16

Σκότωσε τον γιο του επειδή ήταν gay!!!

Ο 69χρονος Shehada Issa φαίνεται πως δεν άντεξε το γεγονός ότι ο 29χρονος γιος του, Amir, ήταν ομοφυλόφιλος και αποφάσισε να τον σκοτώσει, προκειμένου να ... "ξεπλύνει" την ντροπή της οικογένειάς του. Κρατείται χωρίς εγγύηση και αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης, χωρίς δικαίωμα έφεσης, εφόσον καταδικαστεί.



Οι Αρχές του Λος Άντζελες βρήκαν τον 29χρονο έξω από το σπίτι της οικογένειας στο North Hills, στην Καλιφόρνια στις 29 Μαρτίου. Δυστυχώς, ανακάλυψαν και το πτώμα της μητέρας μέσα στο σπίτι, με τις έρευνες για τον θάνατό της να βρίσκονται σε εξέλιξη. Μάρτυρες δηλώνουν ότι ο πατέρας της οικογένειας είχε απειλήσει στο παρελθόν ότι θα σκοτώσει τον Amir εξαιτίας του διαφορετικού ερωτικού προσανατολισμού του.

Ωστόσο, ο πατέρας δηλώνει ότι είδε τη γυναίκα του νεκρή στο πάτωμα και άρπαξε ένα τουφέκι για να προστατέψει τον εαυτό του, όταν είδε το γιο του να κραδαίνει ένα μαχαίρι...και τότε του έριξε. Βέβαια, το γεγονός ότι οι Αρχές δεν βρήκαν το εν λόγω μαχαίρι επιβαρύνει την θέση του.

Ο λόγος που επιλέξαμε να δημοσιεύσουμε τη συγκεκριμένη είδηση είναι για να αναδείξουμε το παράδοξο της Αμερικής, που ενώ οι ελευθερίες των lgbtqi ατόμων θεσμοθετούνται σιγά σιγά ανά την επικράτεια, τα εγκλήματα μίσους εις βάρος των lgbtqi ατόμων εξακολουθούν να απασχολούν την επικαιρότητα και να ταλανίζουν την αμερικανική οικογένεια.


Πηγή: advocate.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου