29/4/16

Σεξισμός και "ωφέλιμα" πρότυπα στις ελληνικές τηλεοπτικές συχνότητες!

Trash TV! Αυτή είναι η ποιοτική τηλεόραση του σήμερα; Αυτοί είναι οι προβληματισμοί του μέσου Έλληνα; Όταν η τηλεοπτική μας καθημερινότητα βομβαρδίζεται με ακατάσχετη μπουρδολογία και σεξισμό και μάλιστα σε ώρες υψηλής θέασης, δεν υπάρχει κανένας θεσμός όρθιος σε αυτή τη χώρα να αντιδράσει για το περιεχόμενο των τηλεοπτικών εκπομπών; Αλλά ξεχάσαμε...οι θεσμοί είναι πολύ απασχολημένοι με το να νοιάζονται για τα δικαιώματα των παιδιών σε αυτή τη χώρα και τα πρότυπα που θα λάβουν από ομόφυλα ζευγάρια!!!!

Να θυμίσουμε μόνο τον θεσμικό ρόλο του ΕΣΡ, όπως αυτός καταγράφεται στο καταστατικό του:

"Το ΕΣΡ είχε ως πρωταρχικό σκοπό την εξασφάλιση της ελευθερίας και της πολυφωνίας. Επιπλέον βασική αρμοδιότητα του Συμβουλίου είναι η τήρηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, η παρακολούθηση των προγραμμάτων, ο έλεγχος τήρησης των διατάξεων των κανονισμών και η προαγωγή της ποιότητας των ραδιοτηλεοπτικών προγραμμάτων." - πηγή: wikipedia.org




«Θα μας κόψει το κανάλι ή θα κοπούμε μόνοι μας;» 
«Βάζουν τα μπαλάκια μέσα στον κόλπο; Κάτσε βρε παιδί μου εδώ πέρα, έχουμε μπαλάκια να ακούσουμε. Άσε τον Ομπάμα ήσυχο, έχει πιο μικρή από τον Αντεντοκούμπο»
«Δεν είμαστε πια πρωινή εκπομπή! Το καταλαβαίνετε έτσι;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου