2/2/13

Σκύλος οδηγείται σε ευθανασία λόγω της ομοφυλοφιλίας του!


Η ομοφοβία δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε ανθρώπους και στους τετράποδους φίλους μας, με αποτέλεσμα οι καταστροφικές της συνέπειες να αποβαίνουν ορισμένες φορές μοιραίες όχι μόνα για τα ΛΟΑΤ άτομα, αλλά και για τους ομοφυλόφιλους σκύλους.




Ο A. Jackson ζει στο Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών και είναι ιδιοκτήτης ενός ημίαιμου αρσενικού σκύλου και ενός αρσενικού ράτσας pitbull-bulldog. Φαίνεται, λοιπόν, πως οι δύο σκύλοι ανέπτυξαν ιδιαίτερα "φιλικές" σχέσεις, γεγονός το οποίο εξόργισε τόσο πολύ τον ιδιοκτήτη τους, ώστε να αφήσει το pitbull για ευθανασία στο καταφύγιο σκύλων Jackson Rabies Control Animal Shelter με την αιτιολογία ότι δεν ήθελε να έχει gay σκύλο .

Ευτυχώς για το pitbull η ιστορία δεν είχε δραματικό τέλος, αφού κάποιοι φιλόζωοι αποφάσισαν να το σώσουν, φτιάχνοντας σχετική ιστοσελίδα στο facebook, προκειμένου να του βρουν ένα καινούριο σπίτι, με μια οικογένεια που θα το αγαπά και θα τον\ φροντίζει.



Το pitbull σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αφού η κυρία που το υιοθέτησε, έφτασε στο καταφύγιο σκύλων μόλις λίγες ώρες πριν την ευθανασία. Η Stephanie Fryns, που έχει άλλα τέσσερα σκυλιά, συγκινήθηκε με την ιστορία και υιοθέτησε τον gay σκύλο, ονομάζοντάς τον Elton. O σκύλος, σύμφωνα με την ίδια, είχε κάποιες πληγές και ήταν τρομοκρατημένος, υπονοώντας πως είχε κακοποιηθεί σε κυνομαχίες.

«Είναι απίστευτα φιλικός. Φοβάται τα πάντα αλλά αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Του άρεσε όμως η βόλτα με το αμάξι!», δήλωσε η ίδια στο ABC.


Πηγή: dailymail.co.uk



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου