6/5/15

Sh... Out! Party @ Noiz club - [7/5]

Μία νέα άφιξη στο χώρο της lgbtqi διασκέδασης υπόσχεται να ανατινάξει τα decks και να απογειώσει το κέφι μας στις βραδινές μας εξορμήσεις. Μία παρέα τριών κοριτσιών που μεταξύ άλλων, τα ενώνει η αγάπη τους για μουσική και χορό, αποφάσισαν να καθιερώσουν σε μηνιαία βάση μοναδικές clubbing βραδιές, με μοναδικό στόχο να μας κάνουν να εθιστούμε σε αξέχαστες στιγμές διασκέδασης.

"Ένας υπέροχος μήνας έφτασε στο τέλος του και δίνει τη σκυτάλη στον επόμενο για να μας καλωσορίσει με το τρίτο πάρτυ της ομάδας sh... Out! σε ένα χώρο που λίγο πολύ όλοι μας έχουμε επισκεφτεί για την νυχτερινή μας διασκέδαση. Το ραντεβού αυτή τη φορά ανανεώνεται για την Πέμπτη 7 Μαΐου στο Noiz club, Κωνσταντινουπόλεως 78 και Ιερά Οδός στο Γκάζι. Οι djs Emy & An.D του sh... Out! υποδέχονται στα decks του Noiz τη special guest της βραδιάς dj Roses σε ένα ξεχωριστό set από deep house & disco house ήχους, καθώς και spicy video projections να ολοκληρώνουν οπτικοακουστικά τις μουσικές επιλογές. Είσοδος 5 ευρώ με μπύρα ή κρασί. Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:30."
Το Proud Press, ως χορηγός επικοινωνίας του event, έχει τη δυνατότητα να δώσει το όνομά σας στην guest list στην είσοδο, κατόπιν μηνύματος στο προφίλ μας στο facebook.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/events/861548760557573/

https://www.facebook.com/shoutpartyathens?__mref=message


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου