29/11/12

Θετικά στη Ζωή!!!





Επειδή στη ζωή το παν είναι να κοιτάς πάντα τη "θετική" πλευρά των πραγμάτων, το Proud Press βρέθηκε στις προετοιμασίες του φεστιβάλ "ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ" στην "Τεχνόπολις" στο Γκάζι, μιλώντας με τις οργανώσεις και τους υπεύθυνους του προγράμματος.


Όπως θα σας πουν και οι διοργανωτές, η καλύτερη μέθοδος περιορισμού της μετάδοσης του υιού HIV είναι η πρόληψη, πράγμα το οποίο επιτυγχάνεται μόνο μέσω της σωστής ενημέρωσης. Γι΄αυτό το λόγο, ετοίμασαν ένα καταπληκτικό πρόγραμμα, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τη νέα γενιά, αλλά και τους παλαιότερους, με τρόπο διασκεδαστικό και ταυτοχρόνως διαδραστικό.


Η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώνεται από τη "Θετική Φωνή", υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του HIV/AIDS και θα διαρκέσει τρεις μέρες, από τις 29/11 Πέμπτη έως την 1/12 Σάββατο. Το πρόγραμμα του φεστιβάλ δείχνει αρκετά πλούσιο, με πληθώρα ενημερωτικών παρουσιάσεων, καλλιτεχνικών δρώμενων και ανοιχτούς διαλόγους.





Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλες τις δραστηριότητες του τριημέρου, ενώ τα απογεύματα, από 19:00 έως 00:00, θα υπάρχει κινητή μονάδα εξέτασης για τον HIV και την Ηπατίτιδα C της PRAKSIS.






Πηγή: http://positivevoicegr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου