3/11/12

EKTAKTO: Επεισόδια σε αντιρατσιστική συγκέντρωση στο Γκάζι!


Δυστυχώς ακόμα ένα χτύπημα των γνωστών αγνώστων εκδηλώθηκε στην αντιρατσιστική συγκέντρωση που οργάνωσε σήμερα η ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟΥ-ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ στο Γκάζι.

Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε η COLOUR YOUTH σχετικά με το γεγονός:


Θετικό είναι το γεγονός ότι μετά από επώνυμη καταγγελία μέλους της Επιτροπής Κατοίκων, συνελήφθη ένας από τους δράστες της επίθεσης. Ας ελπίσουμε πως αυτή τη φορά η Πολιτεία θα κάνει το καθήκον της, καταδικάζοντας με παραδειγματικό τρόπο τη βίαιη συμπεριφορά αυτών των «συμμοριτών» που δρουν τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο στη χώρα. Βέβαια, ευχής έργο θα ήταν, αν αυτό το βίαιο περιστατικό αποτελούσε την αφορμή, ώστε να αποκαλυφθούν οι ηθικοί αυτουργοί, η κινητήριος δύναμη, ο εγκέφαλος πίσω από αυτά τα οργανωμένα κυκλώματα των τραμπούκων.

Αν η Δικαιοσύνη και αυτοί που την υπηρετούν δεν πράξουν το καθήκον τους απέναντι στην ελληνική κοινωνία, που είναι να βρουν και να εκδιώξουν τους «συμμορίτες» που τρομοκρατούν τους πολίτες της, καθώς και τα κυκλώματα που τους καθοδηγούν, τότε αυτόματα μετατρέπονται εκείνοι σε ηθικούς αυτουργούς των εγκληματικών τους πράξεων.

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΛΥΤΑΡΙΑ! ΤΟ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟ-ΑΣΤΕΙΑ ΝΑ MOΙΡΑΖΕΤΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι' αυτό γυρεύουμε δανεικά από υπουργούς παντρεμένους με άντρες και εδώ, ουγκ-ουγκ Ουγκάντα, που δε σ' αρέσει κιόλας. Αυτό πάλι με τους άπλυτους, νισάφι, πέστε και κάτι άλλο.

      Διαγραφή
  2. Ανδρέας Κιλκίς04 Νοεμβρίου, 2012 12:40

    Ανώνυμε, η απουσία επωνυμίας και μόνο δείχνει την τεράστια δειλία σου να εκφράσεις την ίδια σου την άποψη. Αν θεωρούσες αυτό που έγραψες αξιόλογο τότε δεν θα κρυβόσουν στην ανωνυμία. Δεν ξέρω κατά πόσο μια διατύπωση "γνώμης" όπως η δική σου, που μέσα σε δύο σειρές εμπεριέχει τόσο μίσος και ανοησία, μπορεί να απαντηθεί. Καθένας θα μπορούσε να απαντήσει σε κάθε ανώνυμο κατά τον ίδιο τρόπο, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις η σιωπή της απαξίωσης είναι νομίζω η καλύτερη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βασικά ο ανώνυμος στοιχειοθετεί την καλύτερη κατηγορία ενάντια στις απόψεις του :
    την αφελή πεποίθηση ότι οι ξένοι φταίνε για όλα,κι εμείς οι άλληνες για τίποτα,ότι όλοι οι ξενοι επιβουλέυονται τη χώρα μας,κι ότι όλοι οι άλλοι, οι μη ανδρες ελληνες χριστιανοι ετεροφυλοφυλοι είναι κατώτεροι (ποσο ηλίθιο κι βολικο για τον ελλειματικο ναρκισσισμο τους!)-καθώς και ότι το να χτυπάς έναν άλλον άνθρωπο-ειδικά αν εμπίπτει στην κατηγορια μη χρυσαυγίτη γιατί στην ουσία έτσι βλέπουν τον κόσμο,ως 'αρείους' και μη αρείους- είναι φυσιολογικό κι αποδεκτό..

    λυπάμαι,λυπάμαι που τέτοιοι βλάκες και τραμπούκοι μισάνθρωποι έχουν λόγο στη βουλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή