5/11/12

Πείτε ΝΑΙ στην ουσιαστική Ευρωπαϊκή Ένωση!

Βασικές αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι η δημοκρατία, η ελεύθερη διακίνηση αγαθών και ανθρώπων εντός των συνόρων της, καθώς και η ισονομία. Ωστόσο, το τελευταίο, η ισονομία δηλαδή, δεν έχει κατορθώσει ακόμα να εδραιωθεί ανάμεσα στα Κράτη - μέλη, είτε γιατί οι κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών κρατών δεν αντιλαμβάνονται ακόμα τα οφέλη, είτε διότι δεν υπάρχουν ακόμα τα εργαλεία εκείνα, τουλάχιστον σε ολοκληρωμένη και νομικά άρτια μορφή, ώστε όλοι οι Ευρωπαίοι πολίτες να μπορούν να απολαμβάνουν τα ίδια νομικά δικαιώματα, τις ίδιες κοινωνικές παροχές, καθώς και την ίδια ποιότητα εξυπηρέτησης στις δημόσιες υπηρεσίες.

Είναι, λοιπόν, γεγονός ότι η ομογονεϊκές οικογένειες αντιμετωπίζουν αρκετά νομικά προβλήματα, είτε στην ίδια τους τη χώρα, διότι ο νόμος ενδεχομένως να μην τις αναγνωρίζει, είτε σε μια άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως προσωρινό ή ακόμα και μόνιμο προορισμό για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Αν πιστεύετε κι εσείς ότι τα παιδιά χρειάζονται την αγάπη και την φροντίδα της οικογένειάς τους, προκειμένου να μεγαλώσουν και να γίνουν ισορροπημένοι άνθρωποι, τότε συνυπογράψτε την αίτηση προς τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δίνοντας σε αυτά τα παιδιά ακόμα ένα λόγο να χαμογελούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου