31/5/13

ToVima.gr: Δύο μπαμπάδες!!

Η Κέζα Λώρη γράφει στο Βήμα για τις lgbt οικογένειες με αφορμή τις αντιδράσεις ορισμένων κοινωνικών ομάδων στη Γαλλία, κατόπιν της νομιμοποίησης των γάμων των ομόφυλων ζευγαριών από την Γαλλική Εθνοσυνέλευση.












Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο εδώ.

Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι πλέον τα lgbt θέματα καλύπτονται δημοσιογραφικά από αρκετά μέσα ενημέρωσης, αποδίδοντας τον απαραίτητο σεβασμό και ύφος, με αποτέλεσμα να καταπολεμάται η ομοφοβία και να καταγγέλλονται οι διακρίσεις που υφίστανται τα lgbt άτομα.


Βέβαια, τα σχόλια των αναγνωστών παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Η ομοφοβία, ο σεξισμός, η ατεκμηρίωτη και ανιστόρητη επιχειρηματολογία, ο σκοταδισμός και ο μισογυνισμός σε όλο τους το μεγαλείο!! Φυσικά υπάρχουν και ορισμένες θετικές φωνές, πράγμα το οποίο μας εκπλήσσει ευχάριστα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση...η σιωπή δεν είναι χρυσός!











Πείτε κι εσείς τη γνώμη σας! Βγάλτε την ελληνική κοινωνία από το σκοτάδι, αν θέλετε τόσο τα παιδιά σας όσο και οι ίδιοι να μην αποκαλείστε "ανώμαλοι", "φλώροι" και "τοξικοί"...βάλτε ΤΕΛΟΣ στην ομοφοβία και βάλτε στη θέση τους όλους εκείνους που λόγω ανασφάλειας και χαμηλής αυτοεκτίμησης μειώνουν και εξευτελίζουν τους συνανθρώπους τους, στερώντας τους το δικαίωμα στην αγάπη και στη ζωή, προκειμένου να αισθάνονται οι ίδιοι ανώτεροι ή/και αποδεκτοί από το κοινωνικό σύνολο!!!!!!!!!!!!


Πηγή: tovima.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου