7/7/13

Φωνάζει ο κλέφτης για να φύγει ο νοικοκύρης!

Τώρα αποκαλύπτεται γιατί η "Αγία" Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία ξεσήκωνε χιλιάδες κόσμου ενάντια στα lgbt δικαιώματα στη Γαλλία. Μόνο συμπτωματικό δεν ήταν το γεγονός ότι, ενώ η Εκκλησία και οι εκπρόσωποί της προσπαθούσαν να "αφυπνίσουν" τα πλήθη κατά της "ανηθικότητας" του Νόμου για την νομιμοποίηση των γάμων του ιδίου φύλου, ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο άρχισε να ξετυλίγεται από τα σπάργανα της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.



Σύμφωνα λοιπόν με τις Αρχές, το ξέπλυμα χρήματος που γινόταν στην Τράπεζα του Βατικανού δεν είχε όρια. Η έρευνα που έγινε ανέδειξε πολυάριθμες μεταβιβάσεις εκατομμυρίων ευρώ  από την τράπεζα του Βατικανού προς τον ιταλικό πιστωτικό οργανισμό "Κρεντίτο Αρτιτζάνο", από τα οποία κάποια κατατέθηκαν στη συνέχεια στην "Μπάνκα ντελ Φουτσίνο" και κάποια στην JP Morgan της Φρανκφούρτης.

Κι επειδή δεν υπάρχει τρόπος να αποκρύψεις ένα σκάνδαλο τέτοιου μεγέθους, τι καλύτερο από το να ρίξεις λίγη λάσπη στον ανεμιστήρα και να αποπροσανατολίσεις την κοινή γνώμη, φωνάζοντας και κραυγάζοντας για το "δήθεν" κίνδυνο που αντιμετωπίζει η παραδοσιακή οικογένεια και τα παιδιά, για την ανηθικότητα της Πολιτείας και των καιρών μας και για όλα αυτά τα κακά που έχουν την πηγή τους  στην νομική αναγνώριση των lgbt οικογενειών (!).

Οποία Υ Π Ο Κ Ρ Ι Σ Ι Α!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου