11/7/13

Ινδία : Γυναίκα κτυπά τον gay σύζυγό της μέχρι θανάτου!


Μία γυναίκα χτύπησε το σύζυγό της μέχρι θανάτου στη συνοικία Gokulpuri του Νέου Δελχί, ​​μετά την ανακάλυψη ότι συνέχιζε την γκέι ερωτική σχέση με έναν πρώην υπάλληλο του σπιτιού.

Μια γυναίκα  συγκλόνισε τους κατοίκους στο Νέο Δελχί, όταν μπήκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα με τα χέρια και τα ρούχα ποτισμένα με αίμα για να ομολογήσει τη δολοφονία του γκέι άντρα της.
Η 33χρονη νοικοκυρά, Uttam Devi, μπήκε μέσα στο αστυνομικό τμήμα του Gokulpuri την Τρίτη, για να ομολογήσει ότι είχε σκοτώσει τον 43χρονο σύζυγό της, Dhanpal Singh, αφού του χτύπησε το κεφάλι σε έναν τοίχο στο σπίτι τους.

Όταν ρωτήθηκε γιατί σκότωσε τον σύζυγό της, είπε στην αστυνομία ότι ο Singh συνέχιζε να διατηρεί ερωτική σχέση, με έναν εγχώριο υπάλληλο που η οικογένεια είχε προσλάβει και ότι όλες οι προσπάθειες της για να αλλάξει την κατάσταση είχαν αποτύχει.

"Η Uttam ήταν αναστατωμένη με το συγκεκριμένο θέμα και τον είχε προειδοποιήσει πολλές φορές", δήλωσε ένας αξιωματικός της αστυνομίας στα Ινδικά μέσα ενημέρωσης.

"Την Τρίτη, έγινε έξαλλη όταν έπιασε τον άντρα της και τον υπάλληλο σε μια ιδιαίτερη στιγμή.Σε μια έκρηξη οργής, άρχισε να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο, μέχρι που πέθανε".

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Singh είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από τη σύζυγό του, αφού την προηγούμενη ημέρα επέστρεψε από το νοσοκομείο με τραύματα που προκλήθηκαν από την ίδια.

"Επέστρεψε από ένα νοσοκομείο στην Loni τη Δευτέρα", δήλωσε ένας αστυνομικός.

"Έπρεπε να εισαχθεί αφού χτυπήθηκε σοβαρά από τη σύζυγό του και από αρκετούς συγγενείς του, επειδή διατηρούσε ερωτική σχέση με άνδρα".

Πολλοί Ινδοί ομοφυλόφιλοι άνδρες αισθάνονται υποχρεωμένοι να παντρευτούν λόγω της πίεσης της οικογένειας.Η Devi ήταν η δεύτερη γυναίκα του. Άφησε δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Η τύχη του άλλου ανθρώπου είναι άγνωστη.

Πηγή:LGBT Network


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου