11/7/13

Kevin Keller :ο gay χαρακτήρας του κόμικ Archie!


Το "It Gets Better" ανακοίνωσε ότι η 9η Ιουλίου, είναι η μέρα Kevin Keller και για να γιορτάσει έχουν κυκλοφορήσει το δικό τους βίντεο με πρωταγωνιστή τον δημιουργό του χαρακτήρα του Archie, Dan Parent, ο οποίος μιλάει για το πώς δημιουργήθηκε ο Kevin.
Για όσους από εσάς δεν το γνωρίζετε, το κόμικ κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη.Ο Kevin Keller είναι ο γκέι χαρακτήρας που παρουσιάστηκε στο σύμπαν Archie το 2010. Η πρώτη του εμφάνιση ήταν στο τεύχος "Veronica" # 202 (ως συντριβή της Veronica), έγινε το πρώτο κόμικ Archie που ξεπούλησε μέσα στα 70 χρόνια της ιστορίας του.

Από τότε έχει πρωταγωνιστήσει στη δική του (GLAAD Media Award-winning) κωμική σειρά, ένα μυθιστόρημα για νεαρούς ενήλικες.Τον επόμενο μήνα θα παρουσιάσουν το πρώτο φιλί του στο τεύχος δέκα του "Kevin Keller."

Ενώ οι αναγνώστες και οι εραστές των κόμικ έχουν αγκαλιάσει τον Kevin, δεν είναι όλοι τόσο μεγάλοι θαυμαστές ... δηλαδή η οργάνωση One Million Moms. Πέρυσι, η συντηρητική «οικογένεια» απείλησε να μποϊκοτάρει το Toys "R" Us, αν πουλούσαν το τελευταίο τεύχος του «Η ζωή με τον Archie," μια σειρά κόμικ που εξετάζει το πιθανό μέλλον των χαρακτήρων, και ένα συγκεκριμένο ζήτημα που χαρακτηρίζει το γάμο του Kevin Keller.

Το Toys "R" Us αποφάσισε να μην πουλήσει το κόμικ, αν και η πρώτη έκδοση εξαντλήθηκε, ούτως ή άλλως, και τώρα ο δημιουργός του Keller, αναφέρει ότι το επερχόμενο φιλί είναι ένα "παιχνιδιάρικο σακί» για εκείνη την διαμαρτυρία.

Για όσους από εσάς δεν χορταίνετε τον Kevin, η πρώτη έκδοση του φιλιού κυκλοφορεί στις 7 Αυγούστου και  επίσης, θα διαδραματίσει εξέχοντα ρόλο στην επερχόμενη ταινία Archie η οποία ετοιμάζεται πυρετωδώς.

Πηγή: Huffpost Gay Voices


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου