9/7/13

Το Βeach Party της Colour Youth!





Πολύχρωμα αγόρια, κορίτσια, αγορίτσια, ρευστά genders και γατιά,

Τελείωσαν τα φετινά Pride, η εξεταστική συνεχίζεται με πόνο, και η πολυπόθητη άδεια από τη δουλειά αργεί ακόμα. Κάτι λείπει. Ένα πολύχρωμο μπιτς πάρτι, από αυτά που αράζεις με πίνια κωλάδας, μουσική και χάζι. Για τρίτη χρονιά λοιπόν, στην ίδια παραλία, έρχεται το γνωστό Beach Party των αγαπημένων σας CοlourYouthistas, στις 13 Ιουλίου Σαββατιάτικο. 
Aργήσαμε, αλλά καρατσεκαρισμένο.

Ελάτε με μαγιώ ή χωρίς, κατά προτίμηση χωρίς, φέρτε μπόλικο αλκοόλ γιατί σκοπεύουμε να γίνουμε κόκαλο, να’χουμε προμήθειες γιατί είμαστε και στου διαόλου το γκώλο. Φέρτε επίσης, φίλες, φίλους, κατοικίδια, μαμάδες, γιαγιάδες, περαστικά τεκνά, άσχετες φίλες για να κάνετε coming out, παρέα μεγάλη τέλος πάντων, να κάνουμε μανούρα. Επίσης, όποια/ος φέρει πάγο θα προσκυνηθεί δεόντως. Α, και αλκοόλ. Φέτος θα υπάρχει και DIY ψησταριά με κάρβουνα οπότε αν γουστάρετε φαγοπότι, φέρτε τα κρεατικά σας, να τα ψήσετε μαζί μας.

Εμείς θα μαζευτούμε παρεάκι νωρίτερα και είστε ευσπρόσδεκτοι να μας κάνετε παρέα. Κατά τις 10, που θα 'μαστε αργασμένοι από την αρμύρα ξεκινά επίσημα το πάρτι με μουσική και ΑΛΚΟΟΛ, και θα λήξει όποτε γουστάρουμε, δηλαδή ποτέ. Κάποιες θα κοιμηθούμε εκεί οπότε φέρτε και κανα υπνόσακο αλλιώς υπάρχουν κι αδέσποτα να σας κάνουν αγκαλιά το ξημέρωμα. Αντικουνουπικά κεριά επιβάλλονται.

Πως να έρθετε:
Παίρνετε την διαδρομή του τραμ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 4: ΣΥΝΤΑΓΜΑ - ΣΕΦ
Κατεβαίνετε στην στάση "ΜΠΑΤΗΣ"
Όπως βγαίνετε από το τραμ, κοιτώντας προς την θάλασσα κάνετε δεξιά και μετά στρίβετε αριστερά στην κατηφόρα προς την παραλία.
Κατεβαίνοντας προς την παραλία, στρίβετε δεξιά και φτάνετε στο σημείο του πάρτυ.
Θα μας καταλάβετε επειδή είμαστε σούργελα, και από την πολύχρωμη σημαία και τα banners της ColourYouth !

Υ.Γ Φέρτε αλκοόλια λέμε.

Υ.Γ2 Επειδή είμαστε φιλικοί προς το περιβάλλον, φέρτε και σακούλες να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα στο τέλος του πάρτι, γιατί όπως λέει και η Γλάρος "Όχι σκουπίδια σε θάλασσες και ακτές".

Για το όνομα του Ουράνιου τόξου.


Το event στο facebook:https://www.facebook.com/events/159073924280518/permalink/159169637604280/#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου