1/6/13

Gay θεραπεία μέσω iPhone!



Μία "χριστιανική" εφαρμογή έχει απαγορευτεί από την Apple, η οποία ισχυρίζεται πως θα βοηθήσει τους "χρήστες" να θεραπευθούν από την ομοφυλοφιλία.Όμως η εν λόγω εφαρμογή παραμένει διαθέσιμη για κατέβασμα από τους χρήστες του Google Android.

Η εφαρμογή ονομάζεται Settings Captive Free και ισχυρίζεται: «Παρά τα όσα μπορεί να έχετε ακούσει από άλλες πηγές, δεν έχετε ένα "ομοφυλόφιλο γονίδιο", "ούτε γεννηθήκατε με αυτό τον τρόπο χωρίς την ελπίδα της ελευθερίας. Μπορείτε να απελευθερωθείτε από τα δεσμά της ομοφυλοφιλίας, μέσα από τη δύναμη του Ιησού Χριστού και μέσα από το σταυρό!"


Η εφαρμογή είχε απαγορευτεί από το App Store της Apple την τελευταία στιγμή. Ένας εκπρόσωπος της Google επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία διερευνά τις καταγγελίες που έγιναν σχετικά με την εφαρμογή.

"Δεν υπάρχει απολύτως καμία απόδειξη ότι προγράμματα όπως το"Settings Captive Free"αποδίδουν,
δήλωσε ο Andre Banks από το AllOut."Είναι τόσο γελοίο το γεγονός ότι ο καθένας θα σκεφτόταν ένα iPhone ή μία Android εφαρμογή η οποία θα μπορούσε να θεραπεύσει τον σεξουαλικό προσανατολισμό κάποιου.Είναι εύκολο να αστειεύεσαι με μία τέτοια ενέργεια, αλλά υπάρχουν ευάλωτα άτομα που δεν γνωρίζουν,θα δοκιμάσουν αυτή την εφαρμογή και βέβαια θα αποτύχουν να αλλάξουν.Ανησυχούμε περισσότερο για εκείνους που θα βλάψουν τον εαυτό τους, ως αποτέλεσμα αυτής της τρελής εφαρμογής".

Η συγκεκριμένη εφαρμογή, έχει τεθεί σε λειτουργία εδώ και μερικά χρόνια.

Το 2010, η Apple συμφώνησε να απαγορεύσει μια παρόμοια εφαρμογή, "Η Διακήρυξη του Μανχάταν".Η εφαρμογή ζήτησε από τους χρήστες εάν συμφωνούν με τέσσερις δηλώσεις σχετικά με τις αμβλώσεις και με τους γάμους ατόμων του ιδίου φύλου.Εκείνοι που απάντησαν ότι είναι υπέρ της επιλογής και υπέρ των gay γάμων, τους ανακοινώθηκε από το λογισμικό της εφαρμογής ότι οι απαντήσεις τους ήταν λάθος!

Πηγή:Pink News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου